Жіноче плаття вишиванка в категорії “Одяг та взуття” Порівняти ціни та купити на Prom ua

Коротка вишита сукня зі світло-сірої костюмної тканини “париж”, котра прикрасить дівочий образ. Комбінований вишитий костюм-двійка з білого домотканого полотна та чорного габардину. Елегантна коралово-рожева сукня-міді з льону з червоними вставками та вишитим орнаментом. Вишукана вечірня сукня з темно-синього льону, шовку та сітки з рослинним декором.

В’язані капелюшки, черевики, сумки та інші аксесуари додають шарму та неповторності до будь-якого образу і здатні стати справжньою окрасою. Багато сонця й тепла, випускні бали, подорожі та нові враження. І для повної гармонії з барвами літа й гарного настрою вам просто необхідний відповідний одяг – звичайно, оздоблений національною в основі вишивкою. Оплата за реквізитами на розрахунковий рахунок в розмірі 100% від вартості замовлення( не забувайте, будь ласка, враховувати комісію за послуги банку). В призначенні платежу обов’язково вказуйте ваш номер замовлення.

Вишите плаття купити в інтернет-магазині Любисток. Сучасні вишиті плаття та традиційні вишиті сукні хрестиком та гладдю. Плаття-вишиванки з рослинним та геометричним візерунком на натуральному льоні та тіарі. Українські традиційні народні сукні та стильні модні сучасні вишиті плаття. Отож запрошуємо переглянути плаття дизайнерські в нашому каталозі і вибрати ті моделі, котрі вам до душі. Ви можете замовити сукню безпосередньо через сайт, якщо в наявності ваш розмір, або ж замовити пошив сукні за вказаними мірками.

вишиті плаття купити онлайн

Реквізити для оплати вам буде надіслано в листі. Вже понад 1000 різноманітних моделей суконь знайшли своїх прихильниць між українських дівчат та закордонних гостей. Вишиті плаття «Chernikova» та інші речі з нашого каталогу носять в Україні, Польщі, Румунії, Франції, Америці та інших країнах.

Сукня «Ніжна»

Ми враховуємо як традиційні особливості крою, техніки вишивки, композиції малюнка, так і сучасні тенденції моди. Національна культура – ​​це цілісна система, що формується довгі роки, десятиліття, століття. На кожному етапі історичного шляху відбувається певна трансформація.

Трендові піксельні принти: нова колекція бренду Chernikova для жінок

Лілії носили молоді незаміжні дівчата – ця квітка уособлював невинність і дівочу чистоту. Синій був ознакою врівноваженості і духовного спокою. Елегантно-лаконічна чорна сукня-міді з ніжного м’якого велюру та сітки з вишитим візерунком, котра д..

Наш коломийський спеціалізований інтернет-магазин вишиванок пропонує вироби найкращих майстрів та майстринь Прикарпаття гарної якості, надзвичайно красивих і за надзвичайно прийнятною ціною. Купити вішиванку недорого — цьому запиту в online відповідає основна частина нашого асортименту. High quality embroidery made in Ukraine – ми пропонуємо тільки найкращу українську вишивку. Спробуйте regbnb dbibdfyre у нас і ми гарантуємо Вам тільки позитивний результат та позитивні емоції. Наскільки сучасне суспільство намагається зазирнути в культурні глибини історичної спадщини, настільки кожен намагається зберегти та підкреслити свою індивідуальність.

Стильна коротка вишита сукня з легкої віскозної тканини кольору темної лілово-рожевої пудри з контра.. Вишита сукня-максі із сонячно-жовтого натурального льону https://marketbusinessnews.com/bonuses-and-promotions-for-players-at-the-best-casinos/337294/ з контрастним вишитим декором та тасьмою, к.. Оригінальна комбінована вишита сукня-міді із молочно-кремового та світло-оливкового льону, котра осв..

Так, адже ми створюємо ексклюзивний одяг з 2009 року і за цей час добре вивчили свою дорогу, можливості і людину в її найсильнішій іпостасі. Купити сукню вишиванку в Україні – це процес, який приносить задоволення. Наші клієнти мають можливість милуватися безліччю предметів мистецтва в процесі оформлення замовлення. Тому люди, які захотіли купити українські вишиті сукні, часто вибирають для себе кілька абсолютно різних за фасоном і якістю.

Купити дизайнерську сукню нашого бренду означає придбати річ, що може стати сімейною реліквією і передаватися з покоління в покоління. Способи доставки – авіа або наземний, залежно в яку країну доставка. Посилка оцінюється у повну вартість товару, оскільки митна служба може розцінити товар як недостовірно оцінений та повернути усю посилку відправнику. Також митна служба країни отримувача може накладати мито на посилку, виставляє рахунок на електронну адресу.