Новий смартфон Samsung Galaxy A13: огляд характеристик Фірмовий інтернет-магазин Samsung

Підтвердіть підписку, перейшовши за посиланням в листі. Бажано також розуміти, яким виробникам варто віддавати перевагу. Подарункові картки приходять на виручку тим, хто вагається з вибором моделі. Широкий асортимент, докладний опис і характеристики, відеоогляди та відгуки. Щоби вибрати й купити ігровий смартфон, треба розглянути модельний ряд.

дешевий телефон для ігор

Щоб телефон витримав конкуренцію на ринку, його оснащують хорошими об’єктивами. Збереження всієї важливої інформації в одному місці. Якщо вбудованої пам’яті недостатньо – можливість розширити її за допомогою microSD.

Якими характеристиками відрізняються хороші мобільні телефони для ігроманів?

Його корпус зібрано якісно і має захист за стандартом IP53. Це не дає повного захисту від занурення у воду, але смартфон не боїться бризок та дощу. Дисплей покритий склом Gorilla Glass 6, яке здатне витримати удар при падінні з висоти до 1.6 метра. Роботу телефона забезпечує процесор A13 Bionic – ЦПУ із підтримкою машинного навчання. Він демонструє вражаючі показники продуктивності.

Як російська пропаганда маніпулює темою НАТО й Вільнюського саміту

Топовими вважаються Apple, Snapdragon, MediaTek, Kirin від Huawei та Exynos від Samsung. Чим більше ядер і флеш-пам’яті, тим більше завдань смартфон зможе виконувати одночасно. До речі, про відбитки – сканер розміщений під екраном. І на відміну від старшої версії він оптичний, а не ультразвуковий. Дисплей підтримує https://funtime.kiev.ua/publications/provayderi-vipuskayushchie-luchshie-sloti частоту оновлення 120 Гц – для плавного гортання та чіткого зображення динамічних сцен у фільмах та підтримуваних іграх. Однак варто пам’ятати про зворотний бік медалі – більшу витрату акумулятора в цьому режимі. Нагадаємо, що FE означає Fan Edition – тобто йдеться про версію Galaxy S21 для фанів.

Гаджети для школяра: вибираємо корисних помічників

Смартфон, традиційно для флагманів Samsung, максимально захищений від води та пилу (IP68 – витримує занурення до 30 хвилин на глибину до 1,5 м). Galaxy S21 FE зручно лежить у долоні, закруглені торці не врізаються в руку. Завдяки вузьким рамкам та невеликій товщині ним цілком можна керувати однією рукою. Задня поверхня тут матова – на ній майже не видно відбитків пальців. Ця модель складного смартфона може потішити тих, хто відчуває ностальгію за телефонами-розкладачками. Основний гнучкий Dynamic AMOLED дисплей розташований на внутрішній частині смартфона.