Останні новини Тернополя, свіжі події, репортажі, відео новини з м Тернопіль Еспресо Захід

Допускається цитування матеріалів без отримання попередньої згоди 0352.ua за умови розміщення в тексті обов’язкового посилання на 0352.ua – Сайт міста Тернополя. Для інтернет-видань обов’язкове розміщення прямого, відкритого для пошукових систем гіперпосилання на цитовані статті не нижче другого абзацу в тексті або в якості джерела. Порушення виняткових прав переслідується Законом. Сьогодні, 17 лютого, близько 7 години на автодорозі у селі Діброва Кременецького району трапилась смертельна ДТП. Про це повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області. За попередніми даними, житель Рівненської області, керуючи автомобілем “Chevrolet Aveo”, з’їхав з дороги на узбіччя.

Підозрюваного поліцейські взяли під варту. Тернопільський центр крові закликає донорів допомогти ЗСУ. Терміново потрібна кров з негативним резусом усіх груп. В економічному корпусі Тернопільського академічного ліцею «Українська гімназія» імені Івана Франка вже працює оновлений компʼютерний клас. Матеріали з плашками “Промо”, “Партнерський матеріал”, “Партнерський спецпроект”, “Політичні новини”, “Прес-реліз”, “PR”, “Офіційно” публікуються на правах реклами. Законопроєкт про ліквідацію Комісії з регулювання азартних ігор та лотерей розглядається Верховною Радою Гральний ринок України очікують на кардинальні зміни.

актуальні новини тернополя

Більше сотні місцевих жителів пройшли інструктаж спільного патрулювання. На вулиці обласного центру вийдуть наряди поліцейських та представників громадських формувань. У посиленому режимі працює поліція, патрулюють вулиці. Під охороною знаходяться інфраструктурні об’єкти.

На YouTube-каналі «Варто знати» вийшло інтервʼю з офіцером ЗСУ Ігорем Шолтисом на псевдо «Шульц». Вперше на війну Шульц потрапив у 2015-му році. Під час виконання бойового завдання отримав тяжке поранення, після якого майже рік пересувався у колісному кріслі. З початком повномасштабного вторгнення Ігор знову повернувся на фронт.

Екоінспекція розпочинає рейди: на Тернопільщині штрафуватимуть продавців підсніжників

Матеріали з позначкою «R», а також в рубриках «Новини компаній» і «Передвиборча агітація» публікуються на правах реклами. У другій половині лютого Дракон займає https://buhgalter911.com/news/news-1075271.html своє місце на троні. Три знаки Зодіаку вступають у період активності. Вони беруть руль у свої руки та досягають вражаючих результатів у всіх областях життя.

Тернопільські спортсмени здобули 5 нагород на чемпіонаті України з біатлону

Так, воїн протитанкового батальйону Третьої окремої штурмової бригади Кирило Ульман героїчно загинув під час виходу з Авдіївки. Про те, що Кирило загинув повідомили на сайті компанії з виробництва комбучі (напою, основою якого став чайний гриб) GODZYKI kombucha, заснованій героєм. Повідомлення про це з’явилося 17 лютого.

Можливе й те, що інформація про його вбивство – фейк. Адже, спочатку газета ABC повідомила про вбивство 33-… У Тернополі молодий чоловік не пропустив кортеж “На щиті”. Відео розмістили в одному з місцевих Телеграм -каналів. На відео видно, як кортеж рухається вулицею Руською у Тернополі. Проте, один молодик, напевно дуже сильно поспішав, та вибіг перед кортежем, оскільки йому, можливо, треба було терміново перейти дорогу.

Відомо, що військовий загинув 15 лютого. У мирному житті Кирило Ульман “Німець” був підприємцем… Лікаря-хірурга, Едуарда Ремезюка, з Тернопільщини нагородили пам’ятною відзнакою імені академіка Олександра Олексійовича Шалімова. Про це повідомили на сторінці міської комунальної лікарні швидкої допомоги. “За особистий вагомий внесок у розвиток хірургії в Україні, наукові та професійні досягнення, а також за багаторічну бездоганну лікарську працю”, – йдеться в повідомленні. Едуард Ремезюк служив у 2014 році, а потім, з перших днів війни 2022 року, вступ… НБУ планує обмежити грошові перекази українців.

Як інформують в поліції, резонансна подія трапилася у п’ятницю, 16 лютого. До співробітників поліції надійшло повідомлення про те, що у Тернополі на території гідропарку “Сопільче” виявлено валізу, в якій знаходився труп невідомої жінки. Ні штрафні санкції, ані турбота про власне життя та життя і здоров’я оточуючих не зупиняють водіїв керувати напідпитку. Як інформує пресслужба поліції, цієї нічної зміни патрульні склали 7 протоколів за ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані спʼяніння) КУпАП.

Державне бюро розслідувань назвало точну кількість військовослужбовців 128 бригади, які зазнали поранень внаслідок атаки росіян. Мовиться про удар окупантів по наших бійцях 3 листопада 2023 року. Тоді у 128 окремій гірсько-штурмовій Закарпатській бригаді повідомили, що внаслідок атаки ворога загинуло 19 військових. Однак кількість поранених не називали. Саме тому журналісти надіслали запит в Державне бюро розслідувань. Цими днями у соцмережах поширили інформацію про неналежну санітарну обрізку дерев на бульварі Дмитра Вишневецького у Тернополі. “Відпoвідну інфoрмацію уже переданo у Державну екoлoгічну інспекцію для реагування та притягнення пoрушників дo адміністративнoї відпoві…

Що сталося у таборі та чи надавали медичну допомогу – коментує командування військової частини. 18 лютого 2024 року, у селі Травневе на Збаражчині вшанували пам’ять наймолодшого Героя Небесної сотні Назара Войтовича, який 10 років тому загинув на Майдані Незалежності в Києві. Сьогодні, 17 лютого, на вулиці Протасеаияа у Тернополі трапилась ДТП.

У Нідерландах розповіли, коли Україна отримає перші винищувачі F-16

Учора, 18 лютого, мешканці громади провели в останню путь свого героїчного земляка – Ігоря Сокальського. Чин похорону відбувся у церкві Покрови Пресвятої Богородиці, що у Збаражі. Про це повідомили на сторінці Збаразької міської ради. Молодий захисник України, лейтенант поліції загинув 14 лютого від отриманих поранень у Донецькій області. Служив у Об’єднаній штурмовій бригаді Національної поліції. 9 травня юнаку мало виповнитись всього 24 роки.