Репозиторій Одеського Державного Аграрного Університету             Repository of Odessa State Agrarian University       ISSN 2522-1922: ФОРМУВАННЯ ТА РЕАЛІЗАЦІЯ МОДЕЛІ ДЕРЖАВНО-ПРИВАТНОГО ПАРТНЕРСТВА ЩОДО СОЦІАЛЬНО-ЕКОНОМІЧНОГО ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ В УКРАЇНІ

Актуальність. У зв’язку із цим необхідно з’ясувати, якою є відповідна державна політика України в цих умовах. Метою статті є аналіз концептуальних підходів щодо визначення державної політики України з питань тимчасово окупованих територій, її особливостей і перспектив законодавчого забезпечення.

Практична значущість. Орлова О.С. Правове регулювання бухгалтерського обліку суб’єктів господарювання. // В зб. «Матеріали науково – практичної конференції «Закарпатські правові читання», 9 – 10 квітня 2012 року. 319 – 323.

139–142. Лешанич Л.В. Умови договору про патронат. // Цивілістичні читання присвячені пам’яті І.В.

– № 4. 134–137. Коцюба О. П., Коцюба Р. Стратегія земельної реформи в Україні – забезпечити https://mekhanobrchormet.com.ua/ національну безпеку, верховенство прав і свобод громадян // О. Коцюба, Р.

наукові записки інституту законодавства верховної ради україни

– 20 c. Автор понад 340 наукових, науково-виробничих, науково-популярних, навчальних, громадсько-політичних і довідкових публікацій, у т. 180 одноосібних. Визнання інформації як об’єкта права у законодавстві України // Інформація і право. – 2012.

Додаткова інформація

В.І.Ярема, М.В.Сідак, Я.В.Греца та інші. Правові засади діяльності Національного БанкуУкраїни. Ужгород, Ліра, 2006. – 152 с. Прізвище, контакти та світлина доступні тільки для зареєстрованих роботодавців.

Наукова періодика України – результати пошуку

Щоб отримати доступ до особистих даних кандидатів, увійдіть як роботодавець або зареєструйтеся. Перелічені нижче статті об’єднано в Академії. Повторювані посилання враховуються лише для першої статті. Індексується платформою наукових публікацій Google Scholar. Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка. Вибірка інформації по науковим галузям здійснена працівниками НБ ЧНТУ.

– С.56-61. Планування законодавчої діяльності та пріоритети національної безпеки // Р. – Наука і правоохоронна.

Круглий стіл «Глобальна Конвенція про визнання кваліфікацій вищої освіти як інституціональна основа трансформації сфери вищої освіти в післявоєнному відновленні України», 8 червня 2023 р. Уніфікація визначення змісту інформації як об’єкта права у законодавстві України // Правова інформатика. –2012. –№33. –С.60-67. Лешанич Л.

Національний технічний університет України «КПІ»

2019 р. – студентка Бамбуза К. Зайняла ІІІ місце на Всеукраїнському конкурсі наукових студентських робіт з теорії та історії держави і права, історії політичних і правових учень. 2020 р. – студентка Шевченко К. Зайняла ІІ місце на Всеукраїнському конкурсі наукових студентських робіт з теорії та історії держави і права, історії політичних і правових учень.