Як підготувати та що враховувати для першого весільного танцю молодят? Інструкція +Відео

Плюси та мінуси є у кожного з цих варіантів. Звертайте увагу на покриття підлоги, вам потрібна зона з найменш ковзною поверхнею, зручною для танцю, тому що виконуючи весільний танець, можна зіткнутися з подібними труднощами. Якщо передбачається весілля на свіжому повітрі, то вам буде незручно танцювати на бруківці та на газоні. Стільці та столи повинні стояти подалі, для безпеки. Висота стель також має не останнє значення для здійснення високих підтримок. Багато пар задаються питанням про підбір рухів для танцю. У пошуку відповіді на нього найкращим союзником стане інтернет.

  • Останнє, звичайно ж, обходиться трохи дорожче.
  • Для репетицій весільного танцю можна найняти весільного хореографа, а можна поставити танець самотужки.
  • Розучуйте фігури самостійно, перший час не встаючи в пару, оскільки їх виконання партнером і партнеркою відбувається однаково.
  • Життя не буває тільки з білих смуг, але в день весілля навіть фото, де наречену лають за зайву з’їдену цукерку матиме більше зворушливий момент, ніж урок виховання.
  • У багатьох є такий стереотип, що розтяжка – це така розслаблююча частина заняття, в якій учень відпочиває, заспокоюється і умиротворений йде додому.

Якщо вбрання занадто вільне, то в ньому можна заплутатися і впасти. З ним також незручно робити підтримки нареченому, коли наречену треба кружляти і брати на руки. Між заняттями не повинно проходити більше 3 днів, інакше заучені рухи можуть забути. Намагайтеся цікаво обіграти музичні акценти та програші. Гучні клацання та удари можуть супроводжуватися несподіваною зміною напряму, помахами рук або раптовою зупинкою на місці. На програші ж відмінно лягають плавні повторювані рухи.

Весільний танець

Інакше можуть виникнути казуси, які зіпсують вам сюрприз. Обов’язкові репетиції із відточуванням кожного руху. Виконувати можна лише той танець, який доведено до автоматизму.

весільний танець молодих

Якщо ж до заповітної дати ще багато часу, партнери можуть довести свій номер до досконалості. Навіть самий простий на перший погляд танець можна прикрасити вдавшись до допомоги друзів. Вони можуть зробити арку з кольорових стрічок або повітряних кульок, через яку молоді пройдуть в танці. Або ж створити діалог підлоги за допомогою руху «стінка на стінку». Подруги можуть заховати наречену від очей нареченого, а він зі своїми вірними товаришами відшукає свою любу.

Комбінований танець із сюрпризом

Прослухайте та «протанкуйте» кілька пісень перед остаточним вибором. Фігура виповнюється по аналогії з правим поворотом, однак обертання буде відбуватися на сайті не в праву, а в ліву сторону. З положення обличчям по лінії танцю робиться широкий крок з каблука лівої ноги вперед (рахунок “раз”).