«Ігри, у які грають люди» Ерік Берн ⭐ Скачати безкошковно книгу українською мовою

Ми рекомендуємо вам ознайомитися з оглядами, анотаціями та відгуками від людей, які вже прочитали цю книгу, перед тим як розпочинати завантаження. Крім того, ми активно розробляємо проект, щоб надати можливість слухати аудіокнигу на українській мові. В скорому часі ви зможете знайти та слухати аудіо версію книги на нашому веб-сайті. Використовуючи даний сайт, ви даєте згоду на використання файлів cookie, які допомагають нам зробити його зручнішим для вас. Відповідно до Постанови Кабінету Міністрів України від 19 березня 1994 р.

В бібліотеці зібрані всі книги українською мовою в електронному та паперовому форматі. Книжку можна безкоштовно скачати клікнувши на необхідний Вам формат для iPad, iPhone, Android, Kindle, Kobo та інших читалок або купити паперовий варіант тексту з доставкою по Україні. Сайт бібліотеки оптимізований для роботи на телефонах, смартфонах(айфон, анроїд) і планшетах. Потрібну книгу Ви можете легко знайти за допомогою пошуку. Дуже зручно на нашому сайті читати книги онлайн українською мовою, а перед цим ознайомитись з цитатами та відгуками тих, хто їх вже прочитав. Праця “Ігри, у які грають люди” складається з двох частин.

ігри у які грають люди скачати книгу

У першій половині книги автор описує сутність транзактного аналізу та розкриває психологічне поняття гри, що будується на основі життєвих сценаріїв. Значну увагу вчений приділяє правильному розподілу ролей. Коли хочеться читати завжди і будь-де, можна завантажити книги на нашому сайті. У нас є різні книги, як поеми, романи, вірші, детективи, фентезі. А щоб більше дізнатись про історію, можна ознайомитись з анотацією, стислим переказом, а також відгуками вже прочитавших її людей. Книга “Ігри, у які грають люди” Еріка Берна – це праця, яка допоможе кожному дізнатися більше про світ, в якому ми живемо, про людей та про самого себе. Завжди цікаво пізнавать себе, тому періодично читаю подібну літературу.

Підпишись на новини

А ще це турбота про природу – для виготовлення однієї паперової книги потрібно близько 5 кг деревної сировини. Після покупки книгу можна буде скачати в зручному форматі необмежену кількість раз. Ерік Берн — американський військовий психолог, письменник, психіатр, в першу чергу відомий, як розробник трансакційного і сценарного аналізу. В цілому книга непогана, але до неї потрібно постійно повертатися, так як інформації дуже багато. Застосувати на практиці легко, головне – вникати в написане і аналізувати прочитане.

Ми також пропонуємо слухати аудіо книгу / аудіокнигу у будь-який час і будь-де. У другій частині на читача чекає розмаїття ігор – ми беремо в них участь протягом усього життя, навіть не усвідомлюючи це. Сімейні та сексуальні ігри, ігри на вечірках або на робочому місці – кожна з граней нашого життя потребує детального аналізу. В основі теоретичної моделі Еріка Берна лежить положення про три стани, що знаходяться у свідомості та підсвідомості кожного з нас. У будь-якому віці в різних життєвих обставинах ми можемо бути Дорослим, Дитиною та Батьком. В залежності від того, яку роль обирає кожен із нас у певній ситуації спілкування, ми можемо породити або згасити конфлікт, досягти своєї мети або знайти компромісне рішення, що задовольнить усіх.

Автор закликає до ретельного самоаналізу, адже на кожну нашу дію знаходиться відповідна реакція співрозмовника, і в наших силах повернути ситуацію в потрібне русло. На цих сторінках кожен знайде щось зі свого життя та зможе побачити причини своїх негараздів у стосунках. Доктор Ерік Берн, засновник транзакційного аналізу, здобув визнання за розвиток https://mynizhyn.com/news/info/28668-u-kannah-prolunav-virsh-lesi-ukrayinki.html одного з найновіших підходів у сучасній психотерапії. До своєї смерті 1970 року він був практикуючим психотерапевтом у Каліфорнії та обіймав ключові посади у професійних психіатричних організаціях та лікарнях. Книга, яка повинна бути в кожного, оскільки допоможе розібратися в собі і близьких, вирішити проблеми накопичені за тривалий час.

Скачати електронну книгу в зручному форматі можна в персональному кабінеті в розділі «Мої електронні книги» відразу після успішної оплати. Берн вводить поняття «психологічні ігри», щоб пояснити поведінку людей у різних ситуаціях соціальної взаємодії. На роботі, з друзями, в родині, у любовних стосунках – скрізь ці ігри проявляються, але в кожній конкретній ситуації вони різні. Автор описує найпоширеніші з них і дає пояснення, чому вони виникають, як виглядають, за яким сценарієм розвиваються, які «винагороди» люди отримують від них. Цікаві цитати та пізнавальні рецензії допоможуть вам дізнатися більше інформації про твір перед тим, як завантажити книгу або стислий переказ.

Книгу можна скачати та читати онлайн, і вона залишається популярною та актуальною навіть після майже 40 років з моменту публікації. Доктор Ерік Берн розкриває приховані методи, що впливають на контроль над нашим життям. Ерік Берн ретельно аналізує понад 120 видів ігор, які ми граємо, як самі з собою, так і з тими, хто нас оточує. Він також дає поради для тих, хто бажає навчитися протистояти стратегіям цих ігор, в які нас втягують. Автор допомагає розглянути тонкощі поведінки, позбутися застарілих уявлень у спілкуванні та надає розуміння суті людських дій. Книгу можна завантажити та читати онлайн, і вона залишається популярною та актуальною навіть після майже 40 років з моменту публікації.

Залишити відповідь Скасувати відповідь

№172, друковані видання належної якості обміну (поверненню) не підлягають. Оплата за електронні книги можлива лише банківською карткою безпосередьо на сайті Книгарні «Є». Книга, яка пояснить вам, чому з вами поводяться так, як поводяться, які моделі «граються». Робота не проста, але якщо ви уважніше звернете увагу на суть, вам відкриється справжній скарб. Ви зможете не лише краще розуміти людей в певних ситуаціях, а й дізнаєтесь багато про психологію стосунків і різні секрети. В ідеальному стані вони чергуються, перебувають в гармонії й виконують захисні функції для нашої цілісності, але все може бути не так добре. Електронні книги не займуть місце у вашому будинку – їх можна у величезних кількостях зберігати на будь-якому пристрої.

Про книгу «Ігри, у які грають люди» Еріка Берна говорять по всьому світу. Безліч перекладів та трактувань, найвідоміші психологи радять прочитати її, і у вас є така можливість – зробити це можна завдяки нашому сайту. Книгу «Ігри, у які грають люди» Ерік Берн, відомий психолог, який працював у напрямку транзакційного аналізу, написав у 1964 році. У ній він детальніше розповідає про свій психотерапевтичний метод, з яким вже встиг познайомити людей через книгу, яку випускав раніше. Наша бібліотека «Ukr-kniga» дає змогу кожному читати онлайн або скачати безкоштовно та без реєстрації книги різних жанрів українською мовою на iPhone, iPad або телефони на Android. Книга «Ігри, у які грають люди» Еріка Берна, психолога канадсько-американського походження, прославила його на весь світ і стала, певно, найвідомішою і найпопулярнішою його роботою.

© 2024 UA e-book – Завантажити (скачати) або читати онлайн безкоштовно електронні книги на українською мовою в форматах fb2, rtf, pdf, epub, txt. © 2024 UA-biblioteka – Читати онлайн безкоштовно електронні книги на українською мовою, скачати завантажити книжки в форматах fb2, rtf, pdf, epub, txt. Доктор Ерік Берн розкриває таємні прийоми, які керують нашим життям. Усі ми, не усвідомлюючи цього, постійно граємо в ігри — подружні та сексуальні, серйозні ігри з керівниками та суперницькі ігри з друзями, в ігри, що визначають статус та сімейні сутички.

Доктор Ерік Берн розкриває секретні методи, які впливають на управління нашим життям. Ерік Берн докладно аналізує понад 120 різновидів ігор, які ми граємо, як самі з собою, так і з тими, хто нас оточує. Він також надає поради для тих, хто бажає навчитися протистояти стратегіям цих ігор, в які нас залучають. Автор допомагає проаналізувати тонкощі поведінки, позбутися застарілих уявлень у спілкуванні та надає розуміння суті людських дій.

Ігри, у які грають люди дала мені не просто можливість дізнатись більше про себе, а ще й вдосконалила мої знання. Книга “Ігри, у які грають люди” відкрила мені очі на багато цікавих речей. Все ж таки люди цікаві істоти і тепер я точно в цьому впевнена. Прочитайте, перш ніж завантажувати огляди, анотації та відгуки людей, які вже читали цю книгу. Також в проекті розробка, на нашому сайті можна буде слухати та скачати аудікнигу українською мовою. У нас ви знайдете топ найпопулярніших жанрів, до якого входять фантастика, фентезі, казки, любовні романи, детективи. Відкрийте для себе нові літературні напрями і ви отримаєте масу задоволення.