Безкоштовний Берлін: куди можна сходити і що побачити Tochka net

Кожні вихідні в клуб з’їжджаються кращі діджеї з усієї планети, щоб крутити і качати ритми такої інтенсивності, що вони звучать не в вухах, а в кістках. Ганноверський зоопарк був художня школа рівне заснований у 1865 році й на даний момент у ньому живе більше 3500 тварин. Зоопарк дуже незвичайний і я б відніс його до пам’яток Німеччини в цілому, а не тільки Ганновера.

Відпочинок у Берліні не можна назвати економним або доступним, але існують способи, що дозволяють істотно знизити бюджет планованої поїздки навіть з авіаперельотом. Німці славляться своєю простою, багатою на м’ясні страви, кухнею. Столиця Німеччини пропонує безліч місць, де можна поїсти смачно, ситно і за помірну плату. Щоб ваша поїздка виявилася цікавою і насиченою, у виборі житла необхідно керуватися не тільки його вартістю, а й метою, з якою ви їдете в Берлін. Середня вартість одного квитка становить 10 євро, а щоб потрапити на конкурсний показ у фестивальному палаці, доведеться заплатити 13 євро. У морській і лагунній зоні вас чекає активний відпочинок — тут можна грати у волейбол на теплому піщаному пляжі, купатися у водоспаді, кататися на водних атракціонах.

берлін що відвідати

Існує можливість придбати сімейний квиток до зоопарку на двох – вартістю 21 євро. На тварин тут можна не тільки дивитися, їх дозволяється пригощати спеціальним кормом і гладити — мова йде про контактних вольєрах з кізочками, овечками та різними дитинчатами. У Берлін варто їхати за дизайнерським одягом середнього цінового сегмента (GAP, Mango, Zara, H&M), швейцарськими годинниками, антикваріатом, оригінальними аксесуарами.

Закриття набору 2023 – ОНЛАЙН День відкритих дверей

І Німеччина створила нову конструкцію зі скла, металу та дзеркал, щоб продемонструвати прозорість та відкритість намірів свого теперішнього парламенту. З купола на даху можна побачити панораму Берліна на 360°. Передусім подивилися три музеї на Музейному острові (побачили Вавилонські ворота та знамениту Нефертіті)!

Плани на літо: 5 фестивалів в Україні, які не можна пропустити

Берлін посідає чільне місце у сфері мистецтва, культури та науки у Німеччині. Сьогодні Берлін є величезним мегаполісом, що славиться своїм різноманіттям, толерантністю і відкритістю. Тут проживають люди різних національностей, культур, віросповідань. Місто славиться своєю історією і незліченною кількістю пам’яток архітектури, музеїв та інших цікавих місць, які розповідають про культуру, традиції, етапи розвитку німецької столиці.

Хоча розпочатися будівництво мало на три роки раніше. Але власник землі, дипломат Дюк Родзинський ні в яку не хотів погоджуватися на будівельні роботи. Скандал був гучним, і коштував скарбниці солідних сум. На будівництво та прикрасу залів було витрачено понад 30 мільйонів німецьких марок, що й на ті часи було чимало. Зоологічний сад в районі Тіргартен загальною площею 25 Га. Зоопарк був відкритий в середині XIX століття для прусського короля Вільгельма IV.

Перед палацом великий відкритий майданчик для жирафих прогулянок, відгороджений від глядачів лише невеликим парканом. Це улюблена берлінцями Гедехтніскірхе, меморіальна церква кайзера Вільгельма, побудована його онуком, кайзером Вільгельмом II, на честь діда. Знову купуємо проїзний та їдемо на підземному метро U-Bahn до зупинки Зоологічний сад. На S-Bahn було б швидше, але ми хотіли подивитись старі станції підземки. Футуристичний та прозорий дизайн купола Рейхстагу робить його унікальною пам’яткою.